Membru al Societatii Romane de Medicina Muncii

Dr. Ingrid Sârbu

Medic specialist medicina muncii

Cabinet medical specializat pentru medicina muncii. Oferim toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare pentru orice tip de profesie.

 • Electrocardiografie
 • Spirometrie
 • Screening Oftalmologic
 • Audiometrie
 • Glicemie
 • Deplasări la sediul firmei

Studii, Experiență profesională

2009

Medic specialist Medicina Muncii

 • SC Optilook SRL
2008

Medic rezident Medicina Muncii 

 • Clinica de Boli profesionale din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iasi
2003

Absolvent Facultatea de Medicina si farmacie, specializarea Medicina Generala

 • Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea

servicii complete


Medicina Muncii

Examene medicale la angajare

Cuprinde examenul clinic general pe aparate, sisteme și explorări paraclinice în funcție de fișa de identificare a factorilor de risc profesional.

Examen medical de adaptare

Un examen clinic general care se poate face la o lună de la angajare în vederea stabilirii aptitudinii în muncă.Control medical periodic

Se efectuează semenstrial sau anual, în funcție de fișa de identificare a factorilor de risc profesional. Cuprinde examen clinic general, explorări paraclinice.

Examen medical la reluarea muncii

Se efectuează după o întrerupere a activității de minimum 90 de zile pentru motive medicale, sau 6 luni pentru alte motive. De exemplu revenire după concediu creștere copil.

Stabilirea aptitudinii în muncă și eliberarea fișei de aptitudine

În urma examenului clinic general și a explorărilor paraclinice, corelate cu industria și ocupația angajatului, stabilim aptitudinea în muncă.

Supravegherea femeilor gravide și protecția maternității la locul de muncă

Conform legislației în vigoare există drepturi și obligații atât de partea angajatorului cât și de partea angajatei care au ca scop asigurarea unor condiții adecvate de muncă și protecție socială.

Reabilitarea profesională, reinserția, reorientarea profesională în caz de accident de muncă, boală profesională, boală legată de profesie sau după afecțiuni cronice

Diferite examinări și explorări stabilite în funcție de particularitatea situației, atât din punct de vedere medicl cât și profesional.

Detalii și prețuri

Tarifele sunt disponibile pentru solicitarile individuale. Reducerile sunt valabile pentru personalul companiilor si institutilor cu un contract corporate pentru serviciile de medicina muncii. Pentru reevaluaarea clinico-biologica a angajatilor se va percepe o taxa in functie de examinarile necesare.

In functie de fisa de identificare a factorilor de risc profesional se mai pot adauga explorari. 

Programează o consultație

Consultatiile se efectueaza la sediul nostru, iar in cazul personalului care urmeaza sa efectueze controlul medical periodic si nu poate fi scos din procesul de productie pentru a se deplasa la sediul prestatorului (preferabil), prestatorul se poate deplasa la sediul beneficiarului pentru efectuarea investigatiilor necesare

Adresă și contact

 • Str. Carpaților 63, bloc P2, Brasov, Brasov, 500269, Romania
 • receptie@optilook.ro
 • 0368 401 188