Optică medicală

Prescripții dioptrii, rame ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare.

Prescripții ochelari

Determinarea dioptriilor necesare se face de catre optometristi cu experienta, folosind aparatura de ultima generatie. Personalizarea acestora se face in functie de nevoile fiecarui pacient.

Rame ochelari de vedere

Optica noastra va ofera o gama variata de rame de ochelari, din materiale diverse, modele si branduri variate pentru a satisfice cele mai pretentioase preferinte.

Ochelari de soare

Optica noastra ofera ochelari de soare polarizati, recomandati ca si protectie indiferent de anotimp, pentru activitatile de exterior: plimbare, drumetii, condus, pescuit.

Lentile de contact

Prescrierea si adaptarea lentilelor de contact moi sunt una din specializarile optometristilor nostri. Daca ati mai purtat sau daca va doriti si sunteti la inceput de drum, va putem consilia in alegerea lentilelor si va putem sprijini in procesul de adaptare si purtare a lentilelor de contact.

Lentile aeriene

Consultantii nostri va pot oferi o gama complete, variata de lentile pentru ochelari, in colaborare cu cei mai mari furnizori de pe piata romaneasca: Essilor, Hoya, Rhein Vision, Ital-Lenti. 

Accesorii

Pentru ca stim deja ca timpul fiecaruia este valoros, va putem oferi si o gama larga de accesorii pentru intretinerea ochelarilor si a lentilelor de contact: tocuri, lavete, snururi, solutii de intretinere.

Oprirea evoluției Miopiei

În colaborare cu Ocularia, prescriem si adaptam lentile de contact dure, folosite pentru oprirea evolutiei miopiei si controlul calitatii vederii in keratoconus.

Acoperire completă

Service-ul in garantie si post -garantie sunt, de asemenea acoperite de specialistii nostri, pentru ca fiecare persoana ce ne trece pragul sa se poata bucura de o experienta cat mai placuta pe drumul pastrarii sanatatii oculare.

De ce este important să purtăm ochelari de soare?

Protectia solara oferita de o pereche de ochelari de soare de calitate superioara este recomandata in preventia unor afectiuni oculare cum ar fi cataracta si degenerescenta maculara, precum si in sensibilitatea crescuta la lumina in urma interventiilor chirurgicale oculare.

Lentile aeriene adaptate nevoilor tale

Lentile monofocale sau multifocale ( bifocale, progresive, degresive)
Lentile pentru activitati de exterior ( pentru condus, pentru protectie impotriva radiatilor UV daunatoare, pentru ochelari de soare cu dioptrii)
Lentile pentru activitati de interior ( cu protectie la lumina albastra a ecranelor)

  • Str. Carpaților 63, bloc P2, Brasov, Brasov, 500269, Romania
  • receptie@optilook.ro
  • 0368 401 188

Consultații Gratuite

Pentru ochelari cumpărați de la noi, primești consult si o prescripție de dioptrii gratuită.

Lentile de contact dure

Prin colaborarea cu Ocularia, putem oferi prescriptia si adaptarea lentilelor de contact dure, folosite pentru oprirea evolutiei miopiei si controlul calitatii vederii in keratoconus.

Lentile de contact moi

Prescrierea si adaptarea lentilelor de contact moi sunt una din specializarile optometristilor nostri